Du sittar just nu och kollar på det bästa, billigaste och mest mångsidiga utbildningssystem på nättet som finns i Sverige. Föreställ dig att ha kunskapen och hjälpen från din egna privata Horseman och tränare direkt vid ett enkelt klick.

Detta är vad vi erbjuder dig här.


"Rekommenderar det online klassrum starkt!! Lärt mig massor, och det är bra att få allt på svenska. (eller iaf på Mikkelska ;) )" - Frida Fridell...

I klassrummet kommer du att få lära om allt från markträning, frihetsdressyr eller frilongering, teori, olika former för ridning, hur du utvecklar dig själv mest naturligt och tävlingsspecifik träning samt mycket mera...


Vi lär dig att bygga grunden i dig själv och din häst oavsett vilken inriktining du har. Visionen och missionen för detta klassrum är att ge hästfolk möjligheten till 1a klasses online utbildning inom Natural Horsemanship, Western Ridning och Engelsk Ridning varje vecka direkt hem på datorn.

Vi vill ge alla folk möjligheten att lära sig själv hur de kan lyckas med deras hästar hemma utan att behöva betala dyrt för det eller behöva åka långt till en instruktör. Den grundutbildning de får genom klassrummet ger dom mycket bättre förutsättninger för all framtidig träning.

Vår passion är att kunne hjälpa så många hästmänniskor som möjligt till at få ett mera säkert, naturligt och framgångsrigt partnerskap med deras hästar.

Du kan alltså få lära direkt ifrån Mikkel och få det bästa av hans kunskap direkt hem till dig.


”Detta är ett helt unikt koncept som inte har funnits i Sverige tidigare inom hästsporten. Vi är väldigt glada för äntligen att kunna erbjuda detta till så många människor på en gång. Det betyder att vi verkligen kan komma ut och hjälpa folk med deras hästar utan att behöva vara där fysiskt. Självklart uppskattar vi värdet i att ha en instruktör bredvid dig, men vi hör ofta det är för dyrt att åka långt med sin häst och betala många pengar för att få utbildning utan att kunna få med allt från instruktören. Därför har vi kommit upp med denna ide. Det visade sig att vara en riktigt bra ide.”


Vi har även vald att göra det ännu mera intressant för folk att prenumerera på klassrummet, genom att skicka 20% av pengarna direkt till välgörande ändamål.

”Det är skönt att kunna ge så bra utbildning och verkligen hjälpa folk med deras hästar och samtidigt veta att vi stödjar bra organistationer med att göra en rejäl skillnad i världen. Vi vill stödja dessa organisationer därför att vi vet vilket hjärta de lägger i deras arbete och vi vet att de verkligen gör en skillnad för andra människor. Pengarna blir inte fångat i administrativa budgetter och liknande som med många andra organisationer vi har stödjat.”